A pel primer duel de 2021: CE L’Hospitalet – CF Badalona

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet rep al CF Badalona aquest diumenge a les 18:00h a l’Estadi Municipal al matx que correspon a la primera troballa d’aquest 2021. Els riberencs arriben d’una jornada de descans però encaren aquest inici de la segona volta amb més ganesil·lusió que mai tot i ser plenament conscients que hauran de donar el màxim per fer-se amb la victòria. 

I és que la categoria està molt igualada i el CF Badalona és un conjunt difícil, que arriba amb força i compta amb un planter que combina joventut amb experiència, cosa que el converteix en un dels uns dels combinats que millor competeix del subgrup; no només per la seva intensitat sinó per la seva habilitat amb pilota aturada

Malgrat això, els riberencs arriben amb bones sensacions després d’una jornada de descans i disposats a lluitar al màxim per endur-se els tres punts del duel i començar amb èxit aquesta segona volta. El míster, Jonathan Risueño, confia en l’equip i en l’esperit de lluita que tots els jugadors porten al seu ADN. Els de la Franja, doncs, vetllaran per deixar palesa al terreny de joc la identitat a la qual ens tenen acostumats.

Així, aquest diumenge a les 18:00h el Municipal de l’Hospitalet acull el matx que correspon a la dotzena jornada de Lliga entre el CE L’Hospitalet i el CF Badalona. Es podrà seguir en directe a través del Twitter Oficial del Clubi veure per FoottersEsport3.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Sehou, Eudald, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Martí Soler, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Sergio Juste, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Álex Felip, Adrià Carmona i els juvenils Vitalie Pentelei, Hugo del Chicca y Pol Soler.

Sancionat: Adrià Aliaga.

Àrbitres

Comitè valencià

Àrbitre: Daniel Yuste Querol

Àrbitre assistent 1: Rubén Gil Ortega

Àrbitre assistent 2: Vicente Gil Coscollá

A continuació, les declaracions prèvies del nostre míster Jonathan Risueño: