Acord de filiació amb la UD Gornal

El president Santi Ballesté ha avançat, en declaracions a TV L’Hospitalet, que l’acord de filiació amb la Unión Deportiva Gornal és un fet i que en els propers dies es farà la presentació pública.

El CE L’Hospitalet i la UD Gornal ja fa setmanes que negocien els termes d’aquest conveni, pràcticament redactat, pel qual el primer equip de la UD Gornal, ara a 2a Catalana, passarà a ser la propera temporada filial del club.

El president Ballesté, qui ha agraït des del primer moment la predisposició del seu president, Josep Farré, ha assenyalat que “l’acord amb el Gornal és total i absolut al 100%. Estem súper encantats i creiem que els dos clubs surten guanyant, és un projecte de ciutat. Guanya el Gornal, l’Hospi i L’Hospitalet”.

Aquesta és la tercera vegada que el CE L’Hospitalet signa un acord de col·laboració amb entitats de la ciutat. A la dècada dels 90, el primer equip de la UD Unificación Bellvitge també va ser filial, com durants els anys 2000 també ho va ser el desaparegut CE L’Hospitalet Atlètic, actualment Fundació Esportiva.