Derrota per la mínima davant la Peña Deportiva (0-1)

El CE L’Hospitalet tenia una prova de foc davant la SCR Peña Deportiva  per mantenir vives les esperances de permanència de la categoria a l’Estadi Municipal. Malauradament pels riberencs, tot i les nombroses ocasions, el partit ha acabat amb victòria visitant gràcies a un gol de Colau al fil del descans. Amb aquesta derrota la permanència queda complicada a falta de dos partits per el final de la competició.

El partit ha començat amb molt de respecte entre els dos conjunts però passat els primers minuts els espais han anat apareixent i les ocasions han arribat a les dues porteries. Per part del conjunt eivissenc, Nacho i Loren han estat molt efectius per les bandes però les ocasions més clares han estat sense cap mena de dubte pels de la Franja. Primer amb un rematada al pal de Martí Soler i més tard amb una vaselina de Christian Alfonso que ha tret Iago sota pals quan tot l’estadi ja cantava el gol. El ‘10’ riberenc ha estat un dels més actius en els primers 45 minuts ja que ha tingut dues ocasions més per obrir el marcador. No obstant, no han acabat reeixint.

I just quan semblava que s’arribaria al descans amb el 0-0, Loren ha agafat el rebuig d’un córner al seu propi camp i ha firmat una gran jugada individual, desfent-se de tres defenses i centrant la pilota per a que Colau amb un mà a mà davant Aliaga posés el 0-1 definitiu en el afegit de la primera part.

La segona meitat ha començat amb els de Risueño anant a per totes per poder capgirar el marcador ja que tot el que no fos una victòria no servia. Amb tan sols 3 minuts de la represa l’àrbitre ha assenyalat un penal molt clar sobre Miquel Ripoll. Hagués estat un inici immillorable però Javi Seral ha aturat el xut de Canario amb una gran estirada. Amb aquest nou contratemps l’energia ha anat minvant i tan sols una centrada perillosa de Diego ha estat a punt de moure el marcador.

El pròxim partit de l’Hospi serà el dissabte que ve al camp de l’Atzeneta i l’equip treballarà de valent per aconseguir almenys acabar la temporada amb dos bons resultats. Potser les opcions són poques però fins que les matemàtiques no diguin el contrari, no es poden abaixar els braços!

Fitxa tècnica

Alineacions

CE L’Hospitalet: Aliaga; Reina, One, Alex Felip, Eudald; C. Gómez, Martí Soler, Canario, Miquel Ripoll, C. Alfonso i Salinas

SCR Peña Deportiva: Javier Seral, Fonda, Iago, Pau Pomar, Andrada; Loren, Cristeto, Andreu, Colau; Nacho i Gilbert

Gols: Colau (min 45)

Arbitratge: Pel conjunt local han vist targeta groga Eudald, Alex Felip, Martí Soler, Salinas i Cristián Gómez. Pel conjunt visitant la han vista Iago i Colau.

Marcos de la Espada ha vist targeta vermella directa per part del CE L’Hospitalet