Desafiament al Municipal: CE L’Hospitalet – Nàstic de Tarragona

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet rep al Nàstic de Tarragona aquest dissabte a les 19:00h en el matx que correspon a la divuitena jornada de competició. Un partit al qual els riberencs arriben preparats i on, tot i l’exigència que presenta, els de Jonathan Risueño donaran el màxim per fer-se amb la victòria.

Una dificultat que ve marcada pel caràcter del rival. I és que els riberencs s’enfronten al Nàstic de Tarragona, combinat que -tot i arribar d’una jornada de descans- es troba líder a la taula de classificació amb 28 punts. Un conjunt considerat pels analistes com el millor de la categoria i que compta també a les seves files amb els millors jugadors que són fidels a un estil i que cercaran qualsevol errada per part dels de la Franja. 

Els riberencs tot i conèixer la dificultat, són també conscients que aquest matx suposa una nova oportunitat. I és que, tal i com afirma el místerJonathan Risueño a les declaracions prèvies, “a partir del dimecres, el futbol ja et dóna cada setmana aquesta oportunitat, l’oportunitat de tornar a demostrar, de tornar a jugar i d’aixecar-te, perquè a la fi, si et quedes a terra, ningú vindrà a ajudar-te. Cal aixecar-se, cal continuar, i ja estem mentalment preparats per al partit de demà”.

Un CE L’Hospitalet que sortirà a donar-ho tot per ser recognoscible. “Nosaltres sortirem a arriscar, a tenir la pilota a dominar el partit a ser nosaltres mateixos i l’Hospitalet que s’ha vist durant tot l’any. Tinc als jugadors preparats a el 100% per fer el nostre model de joc encara que el rival sàpiga exactament allò que farem. Perquè si aconseguim estar concentrats i donar-li el ritme al partit en el que nosaltres creiem o que nosaltres hem posat en altres ocasions, tot i sabent ells allò que farem, el rival ho tindrà molt complicat per defensar-nos”, sentència el míster.

Així doncs, els de la Franja s’enfronten demà a un nou desafiament al Municipal, on de ben segur lluitaran i donaran el màxim per fer-se amb el duel. El partit es jugarà a les 19:00h, es podrà seguir en directe a través del Twitter Oficial del Club i es podrà veure per Esport3 i Footters.

Precedents

2014/15: CE L’Hospitalet 0 – 1 Nàstic de Tarragona (2bg3)

2013/14: CE L’Hospitalet 2 – 0 Nàstic de Tarragona (2bg3) 

Carreño, Viale

2012/13: CE L’Hospitalet 3 – 2 Nàstic de Tarragona (2bg3)

Corominas, Valentín (2)

2002/03: CE L’Hospitalet 2 – 1 Nàstic de Tarragona (2bg3)

Franch, Navarro

2000/01: CE L’Hospitalet 2 – 1 Nàstic de Tarragona (2bg3)

Javi, Siscu

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Eudald, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Jordi Cano, Álex Felip, Hugo del Chicca (juvenil) i Vitalie (juvenil).

Baixes:Sehou, Adrià Carmona, Sergio Juste. 

Sancionat: Martí Soler.

Àrbitres

(Comitè murcià)

Àrbitre: Salvador Abril Portillo

Àrbitre assistent 1: Álvaro Olmos Avellán

Àrbitre assistent 2: Fernando García Moreno

A continuació, las declaracions prèvies del míster Jonathan Risueño abans del matx contra el Nàstic de Tarragona: