El CE L’Hospitalet rep aquest diumenge a les 12:00h al Municipal a la SCR Penya Deportiva; un duel a tot o res que suposa la oportunitat per als de Jonathan Risueño de seguir vius i de seguir en la lluita per la permanència a la categoria.

El duel d’anada va finalitzar amb un 2-0 a favor dels eivissencs. I és que la SCR Penya Deportiva -amb 30 punts i 21 partits jugats- lidera la classificació. Tot i que venen després de dicerses jornades de descans per casos de positiu al planter, el combinat compta amb bons i resolutius jugadors, tret que suposa una dificultat afegida a la troballa. 

Els riberencs doncs saben que hauran de donar el 100% si volen fer-se amb la victòria d’un matx que és una autèntica final. Tal i com ha afirmat el míster Jonathan Risueño a les declaracions prèvies, “és guanyar o estem fora. Realment el vestuari ho sap, som conscients de la situació, de tot, i intentarem sortir al terreny de joc com sempre, a intentar aconseguir la victòria”. El míster ha afirmat a més que el conjunt es mantindrà fidel al seu estul de joc i el ha destacat també la importància de l’amor propi dels jugadors. “Amor propi és el primer que un futbolista ha de tenir i mai s’ha de deixar de creure. (…) El jugador ha de tenir la mentalitat de sortir al terreny de joc i donar-ho tot ja no només per l’equip, per la institució, per la junta directiva i per l’afició -que estan per sobre de tot- sinó per amor propi i el benefici d’ells “, sentència el míster.

Així doncs, aquest diumenge a les 12:00h el Municipal rep una autèntica final de lluita riberenca per la permanència. El matx es podrà seguir a través del Twitter Oficial del Club, veure per Footters i escoltar a través de la nostra Hospi Ràdio.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Diego Martínez, Dani Reina, Parera, Juste, One, Salvà, Martí Soler, Canario, Cristian Gómez, Álex Felip, Eudald, Christian Alfonso, Joel Jorquera, Carmona, Pablo Aguilera, Jordi Cano, Ripoll, Salinas, Marcos de la Espada.

Baixes: Sehou

Àrbitres

(Comité tinerfeny)

Àrbitre: Víctor Pérez Peraza

Àrbitre assistent 1: Mauricio Damian Vilariño Álvez

Àrbitre assistent 2: Carlos Franco Galván

A continuació, les declaracions prèvies del míster Jonathan Risueño:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *