Duel decisiu: UE Olot – CE L’Hospitalet

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet visita a la UE Olot aquest diumenge a les 16:30h en el matx que correspon a la dinovena jornada de competició. Una jornada que comporta una autèntica final per ambdós equips i on els riberencs de ben segur lluitaran per fer-se amb la victòria.

I és que la UE Olot -amb 15 punts a la taula de classificació i amb una jornada menys disputada- és un combinat que té una gran identitat al terreny de joc i que sortirà a no especular. A això s’afegeix el fet que el combinat olotí -a nivell tàctic– acostuma a agradar-li disposar l’esfèric en fases llargues, no té problemes en colpejar i en atreure rivals per intentar generar ocasions de gol.  

No obstant, però, els riberencs són conscients de la exigència i importància que suposa aquest matx i hauran de donar el 200% per aconseguir fer-se amb els tres punts. I és que, tal i com afirma el míster Jonathan Risueño a les declaracions prèvies, “l’equip ha entrenat molt bé tota la setmana. Hem recuperat aquesta confiança” . “Tenir sacrifici, anar tots junts en aquestes sortides defensives… aquestes sensacions de competir a la màxima és el que vam recuperar dissabte. Això et dóna confiança per tornar a agafar les sensacions d’abans”, ha sentenciat el míster.

Així doncs, els de la Franja s’enfronten demà a un nou desafiament a Olot, duel decisiu i on tots dos conjunts sortiran a no especular. El partit es jugarà a les 16:30h, es podrà seguir en directe a través del Twitter Oficial del Club i es podrà veure per Footters.

Precedents

2015/16: UE Olot 0 – 3 CE L’Hospitalet (2bg3)

Christian Alfonso, David López, Oliva. 

2014/15: UE Olot 0 – 1 CE L’Hospitalet (2bg3)

Alcaraz

2013/14: CE L’Hospitalet 2 – 0 Nàstic de Tarragona (2bg3) 

Carreño, Viale

2012/13: UE Olot 2 – 1 CE (2bg3)

Akinsola

1981/82: UE Olot 3 – 0 CE L’Hospitalet (3div5)

1980/81: UE Olot 2 – 1 CE L’Hospitalet (3div5)

Macanaz

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Eudald, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Jordi Cano, Álex Felip, Hugo del Chicca (juvenil) i Vitalie (juvenil).

Baixes: Sehou, Adrià Carmona, Sergio Juste. 

Àrbitres

(Comitè riojà)

Àrbitre: Andrés Martínez Martínez

Àrbitre assistent 1: Laura Bezares Tricio

Àrbitre assistent 2: Roberto Jiménez Olano

A continuació, las declaracions prèvies del míster Jonathan Risueño abans del matx contra la UE Olot: