El CE L’Hospitalet més solidari amb ESI

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email


El CE L’Hospitalet segueix treballant per a que tots els nens del món gaudeixin del futbol siguin quines siguin les condicions. És per això que el club riberenc col·labora amb diverses ONG’s donant material esportiu i equipacions per a qui més ho necessita. Un exemple és l’organització Esport Solidari Internacional, que creu firmament en l’importància de l’esport per ajudar als joves que viuen en situacions precàries i marginals.


L’esport ens ajuda a relacionar-nos, a aprendre en la diversitat, conèixer les pròpies aptituds i limitacions i a esforçar-nos per a aconseguir un objectiu comú. És per això que Esport Solidari Internacional treballem tant en països en vies de desenvolupament com en zones marginals de països desenvolupats.

Les accions que desenvolupa ESI són de lo més variades. Van des de la donació de beques econòmiques per a monitors esportius, perquè puguin formar a joves en risc d’exclusió social en la pràctica de l’esport alhora que es fa un seguiment del rendiment escolar fins a la construcció i manteniment d’instal·lacions esportives de qualitat a on faci falta. Per altra banda, també es fa una crida als clubs per a que enviïn material esportiu, com es el cas de l’Hospi.