Els socis i sòcies donen llum verda als comptes i pressupost del club

Els socis i sòcies del CE L’Hospitalet han aprovat amb un àmplia majoria el tancament de l’exercici 2021-22 i el pressupost de la present temporada 2022-23.

La sala de premsa de l’Estadi Municipal ha estat l’escenari de l’Assemblea amb la presència de 59 socis i sòcies dels quals 55 amb dret a vot.

El tancament de la temporada 2021-21 s’ha aprovat amb un gran suport amb 46 vots a favor, 1 en contra i 8 abstencions.

El pressupost global de tot el club de la present temporada, 2022-23, ascendeix a 1.149.627,77€, i també ha tingut el vist-i-plau de l’assemblea amb 42 vots a favor, 8 en contra i 5 abstencions.

Aquests són els punts destacats que s’han tractat en l’Assemblea Ordinària, a banda de l’informe del president, Santi Ballesté que ha destacat el bon moment que viu l’entitat “en constant creixement en l’àmbit institucional”, amb un munt d’activitats obertes a la ciutat, com la presència del club en totes les festes majors dels barris, accions solidàries com els partits Champions For Pedrito i de suport al poble d’Ucraïna, i el lliurament de material esportiu a les ONGs Esport Solidari i Il·lusions Solidàries. Ballesté també ha destacat que amb “la creació de la secció de Veterans s’ha tancat el cercle amb futbol masculí i femení, futbol base i inclusiu”.

També s’ha informat a l’Assemblea de l’acord de filiació amb la UD Gornal, que té el seu primer equip a 2a Catalana, i que actualment és líder destacat amb moltes opcions d’ascens. Ballesté ha avançat que “es vol arribar a més acords amb altres clubs de la ciutat per enfortir-nos encara més tots plegats”.

El president també ha destacat que el deute històric de club amb la Seguretat Social s’ha reduït considerablement en els darrers anys i “en l’actualitat és un deute assumible mes a mes per a l’entitat”.

Durant l’Assemblea també s’ha donat compte del bon moment que viu el futbol base, amb l’informe del coordinador general, Ángel Leal, qui ha destacat els 5 ascensos assolits la temporada anterior i el creixement d’equips de Futbol-11 en l’actualitat.

L’Assemblea ha finalitzat amb precs i preguntes, on alguns socis s’han mostrat un punt preocupats per la situació esportiva del primer equip, actualment fora de les places de play off d’ascens.