En marxa l’acord de filiació amb la UD Gornal

Aquest dijous s’ha presentat l’acord entre el CE L’Hospitalet i la Unión Deportiva Gornal que converteix el seu primer equip, que milita a 2a Catalana, en el nostre filial.

L’acord de filiació no implica al futbol base de la UD Gornal, tot i que sí que hi haurà un seguiment i col·laboració permanent, amb la comissió tècnica creada per la qüestió.

El primer equip de la UD Gornal jugarà, en principi, dissabte a les 19 h, a l’Estadi Municipal i vestirà samarreta blanca amb la franja vermella, com el primer equip del club. La segona equipació serà verda amb la franja vermella, mantenint els colors originals del Gornal.

En la presentació d’aquest acord han intervingut els dos presidents, Santi Ballesté i Josep Farré, valorant tots dos l’entesa com a molt ràpida i positiva per a les dues entitats.

“Avui és un dia gran” ha assenyalat el president Ballesté: “Hem fet un acord que cal dir, que des del primer moment, va ser molt ràpid. El primer equip de la UD Gornal serà el filial de l’Hospi i n’estem molt contents”.

El president de l’Hospi ha reiterat la satisfacció per aquesta col·laboració: “Es tracta d’anar de la mà, units i fer ciutat. A partir d’aquest moment convidem a tots els clubs de la ciutat a sumar-se a aquest projecte”.

Per la seva banda el president de la UD Gornal, Josep Farré ha manifestat: “Estem molt contents de formar part d’aquest projecte. Hem de fer el futbol de la ciutat una mica més gran. Ara som el filial, però en un futur serem l’Hospi ‘B’ i això és molt important per a tots”.