Es renova la gespa artificial de l’Estadi Municipal

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.3.1″]

L’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet renova aquest estiu la gespa artificial del terreny de joc i del camp annex, de futbol 7.

L’actuació obeeix al desgast elevat que presenta la gespa actual, com a conseqüència de l’ús continuat que ha tingut durant la seva vida útil. Això dificulta la pràctica del futbol en condicions òptimes i augmenta les probabilitats de lesió dels esportistes.

En l’operació de renovació, s’hi instal•larà un sistema de gespa artificial d’última generació, homologat per jugar a la Segona Divisió de futbol, que acomplirà els requisits demanats per la FIFA i la RFEF (Reial Federació Espanyola de Futbol).

Els treballs consistiran en la retirada de la gespa actual, la col·locació d’una base elàstica de 25 mm de gruix sobre l’asfalt i, a sobre, la nova gespa artificial, de 42 mm d’alçada, formada per fibres de polietilè.

A més, s’hi instal·laran noves porteries, es canviaran les reixes de les canals laterals de recollida d’aigua i s’actuarà en els canons del sistema de reg.

Al camp annex de futbol 7, que s’utilitza per a entrenaments i per l’escola de formació, també es renovarà la gespa artificial, que serà de polietilè i tindrà 50 mm d’alçada.

Seguint criteris mediambientals, el material substituït, gespa, sorra i cautxú, serà reutilitzat per a altres usos.

El terreny de joc de l’Estadi Municipal de Futbol de L’Hospitalet té una superfície de 9.050 metres quadrats, i el camp de futbol 7, de 2.704 metres quadrats.

Les obres de renovació de la gespa artificial de l’Estadi tenen un pressupost d’adjudicació de 313.447 euros i un termini d’execució previst d’un mes i mig.

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”3.3.1″]<blockquote class=”twitter-tweet” data-lang=”es”><p lang=”ca” dir=”ltr”><a href=”https://twitter.com/hashtag/LEstadiMunicipaldeFutbol?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#LEstadiMunicipaldeFutbol</a> de <a href=”https://twitter.com/hashtag/LHospitalet?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#LHospitalet</a> renova aquest estiu la gespa artificial del terreny de joc i del camp annex, de futbol 7. ⚽️⚽️<a href=”https://t.co/9ao0iih6xN”>https://t.co/9ao0iih6xN</a> <a href=”https://t.co/Q1Vc5kTUMU”>pic.twitter.com/Q1Vc5kTUMU</a></p>&mdash; Ajuntament de L&#39;Hospitalet (@LHAjuntament) <a href=”https://twitter.com/LHAjuntament/status/1024263127821676544?ref_src=twsrc%5Etfw”>31 de julio de 2018</a></blockquote><!– [et_pb_line_break_holder] –><script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script><!– [et_pb_line_break_holder] –>[/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]