Fi de l’etapa de Cristian García

L’etapa del tècnic Cristian García ha arribat al seu final, després de la dinàmica de resultats de les darreres jornades. La junta directiva del club ha decidit fer un canvi a la banqueta per buscar un revulsiu i classificar l’equip per al play off d’ascens.

Aquest dimarts, la sala de premsa de l’Estadi, ha estat escenari de la roda de premsa de comiat de Cristian García amb la presència del propi entrenador, el president Santi Ballesté i el vicepresident Carlos Torres.

En el seu comiat Cristian García ha assenyalat: “Ho hem intentat tot, no s’ha donat”. “No hem estat capaços de ser regulars. Assumeixo la part de responsabilitat que em toca.” “Vinc del món del futbol, ​​sé que els resultats són els que et donen i et treuen”.

El tècnic egarenc que ha tingut paraules d’agraïment cap a tothom “m’han tractat molt bé, és un gran club i estic molt agraït a tothom, cap de premsa, treballadors…”, ha apuntat també que “estic molt orgullós dels jugadors, m’han donat tot allò que tenien. Potser no he sabut treure’ls el millor.” “Els desitjo el millor i tenen un amic on recolzar-se sempre. Em quedo amb el record positiu que hagi pugui deixar.”

Per la seva banda el president Ballesté ha manifestat que: “Avui és un d’aquests dies tristos i que costen d’afrontar, només tenim mostres d’agraïment cap al Cristian, és una persona excel·lent” “Jo sóc el màxim responsable del club i asseguro que ell no és culpable de res.” “Sempre hem tingut confiança i quan poses un objectiu tan alt, és difícil assolir-lo. L’equip ha estat irregular i aquest és el motiu pel qual hem decidit prendre una decisió.”

Ballesté ha afegit que “el Cristian a L’Hospi té les portes obertes i sempre les tindrà. Li desitgem els màxims èxits. Estem súper encantats amb ell. La decisió s’ha pres buscant un revulsiu. Sempre ha tingut un somriure a la cara, li estic eternament agraït”. “Aquesta decisió no és agradable, no es mereix res negatiu, tot al contrari. Havíem d’intentar canviar la dinàmica. Li agraeixo infinitament al Cristian tota la seva positivitat i bona disposició.” “Avui li diem adéu i fins sempre.”.

La secretaria tècnica està treballant per anunciar el nom del nou entrenador en les properes hores.