Jonathan Risueño, escollit per ‘Marcador Catalunya’ de Radio Marca Barcelona com a millor entrenador de Tercera Divisió

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ hover_enabled=”0″ da_is_popup=”off” da_exit_intent=”off” da_has_close=”on” da_alt_close=”off” da_dark_close=”off” da_not_modal=”on” da_is_singular=”off” da_with_loader=”off” da_has_shadow=”on” da_disable_devices=”off|off|off”][et_pb_row _builder_version=”4.4.9″][et_pb_column _builder_version=”4.4.9″ type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”4.4.9″ hover_enabled=”0″]

El nostre entrenador Jonathan Risueño ha estat escollit com a millor entrenador de Tercera Divisió en la vint-i-setena edició dels ‘Premis Campió’ que atorga cada any el programa Marcador Catalunya de Ràdio Marca Barcelona. El nostre míster, escollit per un jurat format tant per periodistes com per entrenadors, relleva així a Nacho Castro, l’anterior guardonat i actual entrenador de l’Andorra FC.

Aquests premis reconeixen la feina tant d’entrenadors com de Clubsjugadors àrbitres. Així, altres dels guardonats en aquesta vint-i-setena edició han estat Riqui Puig, del FC Barcelona B, com a millor jugador de Segona Divisió ‘B’ o Jordi Cano, del CE Europa, com a millor jugador de Tercera Divisió.

El tècnic riberenc es porta doncs un premi més que merescut que reconeix la dedicació, el treball i l’atractiu joc desplegat per l’equip al terreny de joc al llarg de tota la temporada.

Enhorabona míster!

 

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]