Jordi Cano, reforç d’hivern per a la plantilla riberenca

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

L’extrem Jordi Cano, nascut l’1 d’abril de 1995 a Barcelona, ​​arriba a les files riberenques procedent de el CF Badalona. L’hospitalenc compta amb experiència al futbol català i la seva polivalència, rapidesadetalls de qualitat fan del jugador un gran reforç per a la plantilla riberenca.

Els orígens: planter del RCDE

Els orígens de Jordi Cano es troben al planter del RCDE, equip al qual va començar amb tan sols 9 anys d’edat i on va romandre fins als tretze. Després, va militar en les files de la UE Cornellà i finalment -ja en categoria juvenil- es va incorporar al CE Europa.

No obstant això, el jove aviat donarà el salt al futbol amateur, on començarà a segona catalana a la UD Vista Alegre, equip que li va servir per créixer i fer-se com a jugador i conjunt també on romandrà una altra temporada més i amb el qual aconseguirà l’ascensprimera catalana.

Posteriorment, passarà a formar part de les files del CE Europa. No obstant això, transcorreguda tan sols mitja temporada, marxarà a la UE Castelldefels; conjunt en el qual militarà mig curs fins incorporar-se a l’AE Prat a la temporada 17/18. L’extrem tornarà a formar part del conjunt groc durant un any més fins a la temporada passada, que va fitxar pel CE Europa. Va ser com escapulat quan es va alçar com pitxitxi de la categoria després de marcar 18 gols. Aquest passat curs 19/20, l’hospitalenc va rebre també el premi de Radio Marca al millor jugador de la categoria.

Aquesta temporada 20/21, Jordi Cano va ser fitxat pel CF Badalona, ​​últim equip català que ha enrolat abans de incorporar-se a la plantilla riberenca.

L’extrem arriba així al CE L’Hospitalet amb gran experiència en la major part de categories de futbol català, amb molta il·lusió de jugar i orgullós de representar els colors de la seva ciutat.

Presentació oficial

Aquesta tarda a les 18:30h es durà a terme la presentació oficial de Jordi Cano a l’Estadi Municipal de l’Hospitalet (porta tancada). La presentació i les declaracions es podran seguir a través del Twitter Oficial de el Club.

Þ Foto: Jordi Echeverría / @jordieche