Josep Maldonado: “L’Hospi és una fàbrica de generar il·lusió”

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.21.4″ z_index_tablet=”500″]

Aquesta tarda a les 18:00h s’ha celebrat al Centre d’Esports l’Hospitalet el lliurament de material esportiu a l’ONG Esport Solidari. L’acte ha comptat amb la participació del president de l’associació, Josep Maldonado; el regidor d’esports de l’Hospitalet, Cris Plaza i el president del club, Santi Ballesté. Tots reunits amb un objectiu comú: proveir de material esportiu als més necessitats.

El president de l’entitat, Santi Ballesté, ha obert l’acte agraint la presència dels assistents i cedint la paraula al regidor d’esports de l’ajuntament de l’Hospitalet, Cris Plaza, qui ha començat subratllant la importància de l’ajuda a un continent tant necessitat com és Àfrica. “Tots els que estem aquí tenim la vocació d’ajudar, la vocació de servei i, gràcies al vostre esforç i dedicació, fem millor al Club però també al món”.

Tal i com ha explicat Cris Plaza, l’Hospitalet -com indica el seu nom- és una ciutat hospitalària i acollidora. “Per nosaltres, que el CE L’Hospitalet faci aquest servei, aquesta col·laboració, ens omple d’alegria i és una prova més que el Club principal de la ciutat porta el nom de la ciutat a tot arreu, inclòs a Àfrica”, ha afegit. “Portar roba esportiva a uns nens que els encanta l’esport i que no tenen les facilitats del primer món és fonamental”.

Cris Plaza ha finalitzat la seva intervenció agraint que el CE L’Hospitalet estigui apostant per la solidaritat i agraint a Josep Maldonado i a Esport Solidari les tasques de gestió i vehiculació d’aquesta ajuda als nens que tant ho necessiten.

A continuació, el president Santi Ballesté ha agafat la paraula i ha destacat també la implicació de tota la junta directiva en el projecte; unes paraules després de les quals ha donat pas al president de la ONG Esport Solidari, Josep Maldonado.

“Un Club que per mi és un referent, un Regidor amb qui tinc molt bona relació des de fa anys, una Junta Directiva on tinc molts amics, uns companys de la ONG magnífics… per això he de donar gràcies”. Després d’aquests agraïments, Josep Maldonado ha explicat més a fons la tasca que duu a terme la organització. “Nosaltres recollim material digne per persones dignes, que han tingut la mala sort de néixer en un entorn i en una situació difícil”. I és que, després d’explicar unes vivències personals a l’Àfrica, el president d’Esport Solidari ha deixat més que present la gran importància que pot arribar a tenir el material esportiu per nens que viuen en condicions precàries.

Així, en relació a la donació de roba esportiva, Josep Maldonado ha afegit: “No és només una donació solidària, no és només cedir un material, és una fàbrica de generar il·lusió; l’Hospi és una fàbrica de generar il·lusió,això generarà moltes il·lusions a nens i nenes a l’Àfrica que han tingut la mala sort de viure la violència, la guerra i l’esclavitud”, i ha finalitzat la seva intervenció donant gràcies de nou. “Aquest és un acte que suma moltes coses, entre elles la voluntat solidària d’un gran club com és l’Hospi”.

El president de l’entitat,Santi Ballesté, ha estat l’encarregat de tancar l’acte amb una gran mostra de gratitud. “Hi ha coses que no es paguen a la vida. Un somriure, una amistat, estima… això no està pagat. Estem encantats i satisfets i ens omple de joia haver pogut fer això des del Club”. Amb aquestes paraules el president donava fi a un acte ple de solidaritat i on la suma de les forces del CE L’Hospitalet I Esport Solidari arribarà en forma d’ajuda per a les regions més pobres d’Àfrica.

 

 

 

Þ Raquel Jiménez

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]