L’Assemblea General aprova gairebé tots els punts

Els socis i sòcies del CE L’Hospitalet han aprovat la majoria de punts de l’ordre del dia de l’Assemblea General Ordinària celebrada aquest dijous a l’Estadi Municipal amb una presència màxima de 59 socis.

En l’apartat econòmic els socis han donat llum verda al tancament de la temporada 2020-21, amb un dèficit de 156.077,06€, provocat per la pandèmia (56 vots a favor, 0 en contra i 3 abstencions), i al pressupost per a la temporada en curs que ascendeix a un total d’1.150.546,70€ (50 vots favor, 1 en contra i 7 abstencions).

En aquesta assemblea també s’han ratificat, per unanimitat, dos càrrecs nous de la junta directiva (vocals): Josep Maria Huguet, fill de l’expresident Emilio Huguet, i María Fernanda García.

Pel que fa a la votació de proposta del nou escut del club, els socis s’han emplaçat a una propera assemblea per a determinar quin serà l’escut definitiu, que sortirà de les millores que es faran de les opcions 2, 3 i 6, proposades en una primera votació. Han quedat definitivament descartades les opcions 1, 4 i 5.

L’únic punt que els socis i sòcies han rebutjat, amb 36 vots en contra d’entrada, la proposta de la junta directiva d’una nova denominació del club. En conseqüència l’Assemblea ha decidit continuar com a Centre d’Esports L’Hospitalet.

També ha tirat endavant la proposta d’adaptació de l’himne oficial del club, modernitzant l’actual, amb algunes petites modificacions de la lletra, adaptant-lo als nous temps. Una primera maqueta del nou himne s’ha pogut escoltar en l’assemblea, tenint molt bona acceptació per part dels presents. (47 vots a favor i 10 en contra).

Tots els socis i sòcies assistents han rebut una bufanda i un banderí com obsequi per la seva fidelitat al club, en la primera assemblea presencial després de la pandèmia.