“L’ESPAI FUTBOL BASE” EL CENTRE NEURÀLGIC DEL FUTBOL BASE

 

Des de fa unes setmanes s’ha posat en marxa “L’Espai Futbol Base”, un espai destinat al Futbol Base que s’ha convertit en el centre neuràlgic d’aquest.
És un espai amb vida, on els entrenadors treballen, planifiquen i es reuneixen, on es fan xerrades tècniques i presentacions, on els jugadors es recuperen i fan entrenaments personalitzats… Les diferents zones de l’Espai Futbol Base són:

 

Zona de Fisio
S’ha dotat d’un espai amb certa intimitat pels tractaments dels jugadors lesionats del Futbol Base. Es disposa d’un Fisio de Global Performance 2 dies a la setmana durant 2 hores al dia i un fisio en pràctiques els 5 dies a la setmana de 17’45 a 21’00 h.

 

 Zona de reunions

La comunicació entre els entrenadors i coordinadors és bàsica pel bon funcionament del Futbol Base, per treballar en una mateixa línia i amb uns mateixos objectius. Per això, s’ha establert aquesta zona de reunió tan necessària amb una taula amb capacitat per a 10-12 persones.

 

 Zona de Treball pels entrenadors

Aquesta era una zona molt demandada pels entrenadors. És un espai de treball per planificar entrenaments, redactar informes, preparar els partits… i sobretot per compartir experiències amb la resta d’entrenadors.

 

 Zona de Formació

Dotar l’Espai Futbol Base d’una zona de formació amb projector i pantalla era imprescindible. S’estan realitzant xerrades tècniques pels jugadors i fins i tot formació pels nostres entrenadors.

 

 Zona de gimnàs

Aquest espai està sent molt important pels entrenaments personalitzats que està fent Global Performance, l’empresa que dona el servei de fisio a tot el club. L’objectiu d’aquest entrenaments és evitar lesions, potenciar la musculatura, millorar la motricitat i la coordinació…

 

 Zona d’estampació

Darrerament el club va fer la inversió en una màquina d’estampació per donar un millor servei a tots aquests seguidors que compren producte de merchandising (samarretes…) i volen estampar el número i el nom.

 

 

Des del Club estan orgullosos de l’Espai Futbol Base, de veure com els entrenadors estan agraïts, de com els pares creuen cada dia més en el CE L’Hospitalet… A poc a poc s’estan posant els pilars per fer del Futbol Base del CE L’Hospitalet un futbol base potent