Nou desafiament a domicili: Nàstic de Tarragona – CE L’Hospitalet

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet s’enfronta aquest diumenge a les 12:00h amb el Nàstic de Tarragona a la seva setena jornada de competició. Un dels matxs a domicili amb més dificultats, on els de Jonathan Risueño hauran de tornar a donar el màxim si volen emportar-se els tres punts del duel. Un duel que suposa doncs per als riberencs un nou desafiament.  

La dificultat de la troballa ve marcada pel bon nivell del Nàstic de Tarragona, un conjunt que compta amb una de les plantilles més potents del grup, amb jugadors molts d’ells provinents de categories superiors. A aquest fet es suma la gran habilitat a pilota aturada dels tarragonins, característiques totes elles que fan que el matx tingui una dificultat extrema pels de la Franja.

Així, els riberencs són conscients de que hauran de disposar d’una concentració màxima per tal d’evitar errades que puguin ser aprofitades pel rival i de donar el 200% per fer-se amb la victòria.

No obstant això, els de la Franja arriben amb molt bones sensacions. I és que -tal i com ha afirmat el míster, Jonathan Risueño, a les declaracions prèvies- el nivell de progressió amb què compten tots i cadascun dels jugadors és molt alt“Com a futbolistes són increïbles, estan creixent a una velocitat agegantada i, a més, estan creixent ells sols. Estic molt content pel grup”. El míster ha destacat, a més, la importància del treball continu: “el principal per a que les coses puguin sortir bé és no parar de treballar mai”. “Tot i ser un rival molt difícil, el grup està preparat per anar a l’escenari que sigui i, amb humilitat com fem sempre, intentar aconseguir els tres punts”,ha sentenciat el míster.

Els riberencs afronten demà doncs un nou desafiament al Nou Estadi de Tarragona on lluitaran per deixar palès novament al terreny de joc la seva identitat i intentaran emportar-se els tres punts que els permetin mantenir el liderat de la classificació. El partit es jugarà a les 12:00h, es podrà seguir en directe a través de Twitter Oficial de el Club i es podrà veure per Footters.

Foto: Sara Aribó.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Sehou, Eudald, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Martí Soler, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Álex Felip i Adrià Carmona.

Àrbitres

(Comitè murcià)

Àrbitre: Juan Antonio Campos Salinas

Àrbitre assistent 1: José Hernández García

Àrbitre assistent 2: José Belando Muñoz