Nou duel al Municipal: CE L’Hospitalet – UE Cornellà

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet s’enfronta aquest dissabte a les 18:00h contra la UE Cornellà en el matx que correspon a la setzena jornada de Lliga. Tercer partit com a locals d’aquesta segona volta on els riberencs -malgrat l’exigència que suposa el rival- donaran el màxim per fer- se amb els tres punts.

I és que els de la Franja s’enfronten contra la UE Cornellà, un combinat que compta amb un gran planter format per jugadors de molta qualitat, alguns d’ells provinents de superiors categories. A més, és un equip marcat per la fidelitat a una identitat que els porta èxit; característiques totes elles que fan del matx contra la UE Cornellà un nou repte per als de Jonathan Risueño

Els riberencs però arriben després d’una setmana de treball dur amb força, bon estat anímic i ganes de que arribi el partit. Tal i com afirma el míster Jonathan Risueño a les declaracions prèvies “els jugadors arriben amb molta il·lusió que cada setmana arribi el partit i en aquest aspecte els veig igual que sempre, amb moltíssimes ganes, amb moltíssima implicació i amb molta il·lusió que arribi el partit”, sentència el míster. 

Aquest dissabte els riberencs s’enfronten doncs a un nou reptel’Estadi Municipal; un duel marcat de ben segur per la qualitat i les ganes de lluita. El partit es jugarà a les 18:00h, es podrà seguir en directe a través de Twitter Oficial de el Club i es podrà veure per Footters.

Precedents

2016/17: CE L’Hospitalet 1 – 2 UE Cornellà (2bg3)

Salinas

2015/16: CE L’Hospitalet 0 -1 UE Cornellà (2bg3)

2014/15: CE L’Hospitalet 2 – 0 UE Cornellà (2bg3)

Haro, Valentín

2009/10: CE L’Hospitalet 4 – 0 UE Cornellà (3div5)

Jordi Martínez, Eloi (2), Corominas

2008/09: CE L’Hospitalet 2 – 0 UE Cornellà (3div5)

Pedro (2)

Þ Història: Domingo Casanova

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Eudald, Pablo Aguilera, Martí Soler, Salinas, Canario, Sergio Juste, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Miquel Ripoll, Álex Felip, Adrià Carmona, Cano, Hugo Del Chicca (juvenil) i Vitalie Pentelei (juvenil).

Baixes: Sehou. 

Comitè arbitral

(Comitè aragonès)

Àrbitre: Antonio Monter Solans

Àrbitre assistent 1: Sergio Ferrando Arnal

Àrbitre assistent 2: Gotzon Palacios Arrugaeta

A continuació, les declaracions del míster Jonathan Risueño abans del matx contra la UE Cornellà: