Nou escut i nova versió de l’himne

Els socis i sòcies del CE L’Hospitalet han escollit aquest diumenge el nou escut de l’entitat, el dia que ha estat presentat oficialment la nova versió de l’himne, que ha adaptat el grup The B-Sides BCN.

64 socis han participat en la votació que s’ha fet a l’Assemblea Extraordinària, escollint l’opció número 1 (imatge adjunta), com a nou escut de l’entitat.

La necessitat imperativa de suprimir les anelles olímpiques feien imprescindible el canvi i/o modificació del principal emblema de l’entitat, que a l’any 2000 ja va tenir una modificació i estilització, quan es va posar el nom del club en català: CE L’H.

Entre 3 propostes finalistes, els socis han votat l’opció número 1 que ha tingut 24 vots favorables. Els altres dos escuts, un de més trencador, i l’altre un punt més clàssic, han tingut 20 vots cadascun.

El nou escut del club, entrarà en vigor a partir de l’1 de juliol, just en l’obertura del 65è aniversari de l’entitat, que es compleix el 7 de juliol de 2022. A partir d’aquesta data començarà a utilitzar-se en tots els suports, documents, símbols i equipacions.

Durant l’Assemblea Extraordinària també s’ha presentat de forma oficial, i amb molt bona acollida, la nova versió de l’himne que ha adaptat el grup barceloní The B-Sides BCN.

The B-Sides BCN és una cover band de rock & pop i està formada per Alicia Sastre (veu), Toni Gimeno (veu i baix), Enrico Ortega (teclat), Jandro Vila (guitarra), Manu Sitges (bateria), Ignasi Doy (guitarra) i Raul Vallejo (trompeta).

L’himne que ens ha acompanyat durant 59 anys es va estrenar l’any 1963, creat pel mestre Jaume Ventura Tort, lletra de Francesc Marcé i interpretat per Jaume Buscarons.