Nou repte al Municipal: CE L’Hospitalet – UE Llagostera

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet rep aquest dissabte a les 18:00h a la UE Llagostera. Una catorcena jornada de competició per als riberencs on s’enfronten a un rival complicat ja que es tracta del tercer conjunt que menys derrotes ha encaixat al llarg de la temporada. No obstant això, els de la Franja arriben preparats i amb força per intentar aconseguir que els tres punts es quedin al Municipal.

La UE Llagostera -setena, amb un total de 14 punts a la taula de classificació i que arriba després d’una jornada de descans- és un combinat molt competitiu, amb una idea de joc molt clara i que no s’acostuma a rendir fàcilment. A més, és el conjunt que menys ha perdut després del Nàstic de Tarragona i el FC Andorra; característiques totes elles que converteixen el duel de dissabte en tot un desafiament per als de la Franja. 

No obstant, els riberencs arriben amb força i ganes d’afrontar aquest nou repte, conscients de la importància que té guanyar com a localJonathan Risueño, a les declaracions prèvies al partit, ha mostrat tranquil·litat i confiança en els seus“Cada equip té una mitjana d’entre 3 o 5 ocasions per partit. Nosaltres estem mantenint una mitjana de 4 o 5 ocasions per partit clares, excepte en el del Badalona”. “Estem amb tranquil·litat per continuar treballant.

Els riberencs s’enfronten doncs demà a l’Estadi Municipal al segon repte de la temporada com a local, on lluitaran de ben segur per recuperar la bona dinàmica i per deixar palesa al terreny de joc la qualitat que tenen com a conjunt. El partit es jugarà a les 18:00h, es podrà seguir en directe a través del Twitter Oficial del Club i es podrà veure per Footters Esport3.

Precedents

2018/19: CE L’Hospitalet 1 – 0 UE Llagostera (3div5)

Ton Ripoll

2016/17: CE L’Hospitalet 1 – 0 UE Llagostera (2bg3)

Dani Fernández

2013/14: CE L’Hospitalet 2 – 1 UE Llagostera (2bg3)

Haro, Provencio

2012/13: CE L’Hospitalet 2 – 0 UE Llagostera (2bg3)

Corominas, Cirio

2011/12: CE L’Hospitalet 1 – 0 UE Llagostera (2bg3)

Haro

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Sehou, Eudald, Martí Soler, Salinas, Canario, Sergio Juste, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Álex Felip, Adrià Carmona, Cano, Hugo Del Chicca (juvenil) i Vitalie Pentelei (juvenil).

Baixa per lesió: Miquel Ripoll, Pablo Aguilera, Christian Alfonso. 

Sancionat: Joel Jorquera.

Àrbitres

(Comité canari)

Àrbitre: Alexander González González

Àrbitre assistent 1: Adrián San Antonio Pinto

Àrbitre assistent 2: Johan González Rodríguez

A continuació, les declaracions del nostre míster Jonathan Risueño abans del matx contra la UE Llagostera: