Pablo Aguilera, pólvora sevillana per la plantilla riberenca

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El davanter Pablo Aguilera, nascut el 2 de juny de l’any 1994 en Los Palacios (Sevilla), arriba al CE L’Hospitalet procedent de la Unión Deportiva San Sebastián de los Reyes, equip que actualment milita també a Segona Divisió B. El davanter sevillà compta amb una llarga trajectòria professional i la seva rapidesa i detalls de qualitat fan que constitueixi tot un reforç de luxe pel conjunt riberenc.

Els orígens: el planter sevillà

Els orígens de Pablo Aguilera es troben al planter del Sevilla FC, equip en el qual va romandre fins a la temporada 13/14 i on va passar la major part de la seva etapa de Futbol Base fins a arribar a jugar al Sevilla B. Després d’abandonar el planter del Sevilla FC, va emprendre un llarg recorregut professional passant per diferents equips com el CD Badajoz, el Reial Múrcia, el Linares o la UB Conquense, entre d’altres.

Aquest últim curs 19/20 va formar part del CF Talavera, conjunt que actualment es troba a Segona Divisió B i amb el qual va jugar mitja temporada, amb un balanç de 18 partits i 4 gols. No obstant això, al desembre va fitxar per la Unión Deportiva San Sebastián de los Reyes, equip en el qual va poder disputar un total de 5 partits amb un balanç d’un gol fins que la competició es va donar per finalitzada a causa de la COVID-19.

Presentació oficial

Aquesta tarda a les 18 hores es durà a terme la presentació oficial de Pablo Aguileraa l’Estadi Municipal (porta tancada). La presentació es podrà seguir a través del Twitter Oficial del Club.

Þ Raquel Jiménez

Þ Foto: Álex Gallardo