Presentats ‘Rubi’, Raúl Martínez, Peris i Iván Julián

Aquest dilluns han estat presentats quatre dels nous jugadors del nou Hospi per a la temporada 2022-23: Roger Peris, Iván Julián, Raúl Martínez i Rubén Cruz ‘Rubi’.

La presentació, a la remodelada sala de premsa de l’Estadi, ha anat a càrrec de la vicepresidenta del club Mónica García Solanas i del secretari tècnic, Álex Hermida.

La vicepresidenta Mónica García Solanas ha obert l’acte recordant que “Heu triat la millor opció”. “En clau femenina: el nostre escut porta un aspa que simbolitza la creu de Santa Eulàlia. L’aspa és força i valentia i forma part de la nostra identitat i respon als valors d’aquest club”.

Per la seva banda Álex Hermida i sobre el que resta de planificació de l’equip ha assenyalat que “Ara tenim 18 jugadors en plantilla. S’ha de tenir paciència per poder tenir un altre central i un davanter. Crec que anem pel bon camí”.

Iván Julián és lateral esquerre de 20 anys, amb caràcter ofensiu, i que arriba procedent de la UE Sants. El nou jugador de l’Hospi  ha apuntat que “Ho donaré tot, en un any que serà exigent”. El pratenc també ha estat al planter de la Damm i FC Barcelona.

Per a Rubén Cruz ‘Rubi’ “Serà una temporada exigent. Venint aquí ja es veu que és el millor club de Tercera”. ‘Rubi’ és un lateral dret de 27 anys procedent de la Fundació Esportiva Grama.

Roger Peris ha apuntat “Quan entres per la porta ja veus que és un club diferent. Confio en mi i poder aprofitar aquesta oportunitat”. L’extrem barceloní de 25 anys arriba procedent de la Fundació Esportiva Grama. També a jugat al CE Júpiter.

“Molt agraït per la confiança dipositada en mi” han estat les primeres paraules de Raúl Martínez, migcampista procedent de la UE Sants. El pratenc, de 20 anys, és gran interior amb arribada i gol. També ha estat jugador del CF Damm.