[Prèvia Play-Off] A un pas del somni: CE L’Hospitalet – Terrassa FC

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

A només 90 minuts. A tan sols un pas del somni. Aquest dissabte els riberencs disputaran la final del ‘Play-off’ d’ascens contra el Terrassa FC; un partit marcat de ben segur per la competitivitat i les ganes de fer-se amb la victòria d’ambdós conjunts. Els de Jonathan Risueño, però, lluitaran per deixar palesa la seva identitat sobre la gespa del Municipal de Badalona i per intentar aconseguir transformar el somni en realitat. I és que els riberencs es troben a tan sols 90 minuts d’aconseguir-ho.

El matx, no obstant, no serà fàcil ja que el conjunt egarenc té un bon nivell tàctic i, a més de comptar amb uns jugadors de gran qualitat, es caracteritza també per la solidesa defensiva i el bon domini de l’esfèric.

Els riberencs doncs són conscients que hauran de donar el 110% d’ells mateixos per fer-se amb la victòria. I és que, tal i com afirma el míster a les declaracions prèvies, “per guanyar haurem de mostrar el nostre millor nivell sense cap mena de dubte”. Tot i això, els de Jonathan Risueño arriben preparats per assolir el repte.

Un repte que és la porta del somni; un repte que els riberencs afronten amb més ganes i força que mai, disposats a demostrar també al terreny de joc la seva identitat com a conjunt. Ens equivocaríem si deixéssim de ser nosaltres mateixos, els que hem estat durant tot l’any i intentéssim canviar coses que no estem acostumats a fer. Nosaltres sortirem a guanyar el partit des del primer minut i intentarem ser recognoscibles en el que hem fet durant tota la temporada”, sentència el míster.

Així doncs, els riberencs encaren la final del ‘play-off’ amb més força i il·lusió que mai, disposats a -malgrat la distància- lluitar per tots i amb tots fins al darrer minut al Municipal de Badalona per intentar fer realitat el somni. Perquè estan a tan sols 90 minuts.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Reina, Genar, Adrià Parera, Javi Morales, Diego, Juste, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Ton Ripoll, Christian Alfonso, Antonio López, Bruno Vinicius i Jair Fernández.

Prèvia: Raquel Jiménez
Foto: Álex Gallardo

A continuació, les declaracions del míster, Jonathan Risueño, abans del matx contra el Terrassa FC: