[Prèvia Play-Off] Camí del somni: CE L’Hospitalet – UE Sant Andreu

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.4.9″ da_disable_devices=”off|off|off” da_is_popup=”off” da_exit_intent=”off” da_has_close=”on” da_alt_close=”off” da_dark_close=”off” da_not_modal=”on” da_is_singular=”off” da_with_loader=”off” da_has_shadow=”on”][et_pb_row _builder_version=”4.4.9″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.4.9″][et_pb_text _builder_version=”4.4.9″ hover_enabled=”0″]

Volíem tornar i, per fi, hem tornat. Aquest dissabte els riberencs disputaran la semifinal del ‘play-off’ d’ascens contra la UE Sant Andreu; un matx que de ben segur estarà marcat per la igualtat, l’equilibri i la voluntat de fer-se amb la victòria d’ambdós conjunts. I és que, després una temporada curta i anòmala però immillorable per als de Jonathan Risueño, el combinat afronta un nou repte demà al Municipal de Badalona. Un repte pel que de ben segur lluitaran amb totes les seves forces. Un repte que és la porta del somni.

Es tracta, a més, d’un matx, que els riberencs afronten amb moltes ganes davant una UE Sant Andreu que també arriba amb força i que compta, a més, amb molts bons jugadors i amb un planter molt fort que no posarà les coses gens fàcils als de la Franja.

Malgrat això, els riberencs arriben preparats i disposats a lluitar al màxim per fer-se amb la victòria del duel. “Anirem a guanyar des del primer minut perquè no entenem el futbol d’una altra manera, venim fent-ho tot l’any i sortirem a no especular i intentarem imposar el nostre futbol” afirma el capità, Cristian Gómez.

A més, tant el capità com el míster, Jonathan Risueño, coincideixen en les ganes de lluitar amb les que arriba el conjunt. “Els jugadors han vingut amb un descans mental per la situació que hem viscut i agafem tot amb més ganes i amb molta il·lusió. Els jugadors tenen més ganes que mai de jugar a futbol després de tant de temps”. “Són jugadors molt joves i tenen unes ganes immenses per entrenar, de que arribi el partit, no tenen por”, sentència Jonathan Risueño. Unes ganes a les quals es suma també la voluntat dels de la Feixa Llarga per deixar palesa al terreny de joc la identitat que han anat demostrant durant tot l’any.

Així doncs, els riberencs encaren el ‘play-off’ amb més ganes que mai i amb molta il·lusió, disposats a donar el màxim d’ells mateixos i, malgrat no comptar físicament amb el suport de l’afició a l’Estadi, estan disposats a lluitar per tots, a defendre amb orgull els colors del Club i a donar-ho tot al terreny de joc per tal de situar-se a només un pas d’aconseguir el somni.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Nil, Reina, Genar, Adrià Parera, Javi Morales, Diego, Juste, Miquel Jaume, Eudald, Cristian Gómez, Martí Soler, Canario, Moha, Miquel Ripoll, Salinas, Ton Ripoll, Christian Alfonso, Antonio López, Vinicius i Jair Fernández.

Prèvia: Raquel Jiménez

 A continuació, les declóracions prèvies del míster –Jonathan Risueño– i del capità –Cristian Gómez– abans del matx contra la UE Sant Andreu:  

 

[/et_pb_text][et_pb_code _builder_version=”4.4.9″][/et_pb_code][et_pb_code _builder_version=”4.4.9″][/et_pb_code][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]