Primer repte a domicili de la segona fase: SCR Penya Deportiva – CE L’Hospitalet

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet visita la SCR Penya Deportiva demà a les 11:30h al Municipal de Santa Eulàlia en el matx que correspon a la segona jornada d’aquesta segona fase de competició. Un duel que comporta de nou una autèntica final pels riberencs i on destaca la importància de sumar els tres punts, pel que hauran de lluitar al màxim. 

I és que la SCR Penya Deportiva és un conjunt que arriba fort després d’una victòria al primer partit d’aquesta segona fase. Es tracta, a més, d’un rival on els jugadors tenen clars els mecanismes que utilitzen i com han de fer les coses, en definitiva, amb una idea de joc molt clara. 

No obstant, el CE L’Hospitalet també arriba amb força i bones energies. Un Hospi que, tal i com ha afirmat el míster Jonathan Risueño a les declaracions prèvies, intentarà dur el pes del partit i dominar-lo a través de disposar de l’esfèric. A això es suma la importància de ser recognoscible i la fidelitat a una identitat. “Sortirem a intentar dominar el partit, a ser nosaltres mateixos”, afirma el míster. 

Així doncs, al Municipal de Santa Eulàlia es viurà aquest diumenge a les 11:30h una nova autèntica final marcada per la lluita i ànsies de victòria. El matx es podrà seguir en directe pel Twitter Oficial del Club, veure per IB3 TV i escoltar a través de la nostra Hospi Ràdio.

Precedents

1993/94: SCR Penya Deportiva 0 – 1 CE L’Hospitalet

Carracedo

Convocatòria

Els jugadors convocats són:Aliaga, Álex Ruiz, Diego Martínez, Eudald Vergés, Dani Reina, Joan Salvà, Jordi Cano, One, Canario, Álex Felip, Martí Soler, Joel Jorquera, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Salinas, Marcos de la Espada, Cristian Gómez. 

Baixes:Sehou, Carmona, Juste, Christian Alfonso. 

A continuació, les declaracions prèvies del míster Jonathan Risueño abans del matx contra la SCR Penya Deportiva: