Repte al Johan Cruyff: FC Barcelona B – CE L’Hospitalet

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet visita al FC Barcelona B aquest diumenge a les 18:30h en el matx que correspon a la dissetena jornada de competició. Una visita a domicili on els de Jonathan Risueño lluitaran per fer-se amb la victòria d’un duel que presenta una exigència màxima icontra un dels equips més difícils de la categoria.

I és que el FC Barcelona B -tercer a la taula de classificació, amb 20 punts i 14 jornades disputades- és un combinat que només ha perdut un partit al seu Estadi i compta, a més, amb uns dels millors jugadors en aquesta franja d’edat. Uns jugadors que han dut a terme una gran evolució juntament amb l’evolució tàctica del conjunt. 

Tots aquests elements exigeixen als riberencs un nivell d’atenció màxim. Uns riberencs que arriben després d’una setmana de treball intens i disposats a donar el 100% d’ells mateixos. Així, tal i com afirma el míster, Jonathan Risueño, a les declaracions prèvies, “estem en aquesta dinàmica que només es pot trencar sense deixar de creure, treballant, creient i intentarem trencar-la a l’estadi que sigui i contra el rival que sigui perquè la categoria està tan igualada que pot sortir cara o creu a qualsevol lloc”.

Així doncs, els riberencs s’enfronten demà a un altre repte a domicili d’aquest 2021, on donaran el màxim per fer-se amb el duel. El partit es jugarà a les 18:30h, es podrà seguir en directe a través del Twitter Oficial del Club i es podrà veure per Esport3.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Eudald, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Sergio Juste, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Jordi Cano, Álex Felip, Hugo del Chicca (juvenil) i Vitalie (juvenil).

Baixes: Sehou, Adrià Carmona.

Sancionat: Martí Soler.

Àrbitres

(Comitè canari)

Àrbitre: Alexandre Alemán Pérez

Àrbitre assistent 1: Gabriel Brito Betancor

Àrbitre assistent 2: Aitor Ramirez Ramos

A continuació, las declaracions prèvies del míster Jonathan Risueño abans del matx contra el FC Barcelona B: