Repte majúscul per tancar l’any: CE L’Hospitalet – FC Andorra

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet rep aquest diumenge a les 17:30h al FC Andorra a la seva desena  jornada de competició. Un duel al Municipal que presenta una dificultat extrema que requereix, per tant, una exigència màxima per part dels de Jonathan Risueño si volen aconseguir que els tres punts del matx es quedin a casa.

I és que el FC Andorra-amb 9 punts i sis partits jugats- es tracta d’un combinat amb molt bons jugadors. Sense oblidar, a més, que el conjunt andorrà és un dels equips amb el potencial econòmic més gran del grup i unes de les plantilles ideades per assolir l’ascens.

No obstant, malgrat la dificultat afegida, els riberencs arriben amb bones sensacions i preparats pel duel. Tal i com afirma el segon entrenador Marc Reixats a les declaracions prèvies, “l’equip està capacitat per competir al 100%”. A més, els de la Franja volen continuar sent fidels al seu estil i model de joc per tal de seguir sumant èxits a aquesta gran temporada que estan realitzant.

Així doncs, els de Jonathan Risueño s’enfronten demà a l’Estadi Municipal al darrer repte majúscul de l’any. El partit es jugarà a les 17:30h, es podrà seguir en directe a través de Twitter Oficial de el Club i es podrà veure per Footters.

Precedents

1997/98: CE L’Hospitalet 1 – 0 FC Andorra

Atzara

1996/97: CE L’Hospitalet 1 – 0 FC Andorra

Navarro

1995/96: CE L’Hospitalet 3 – 0 FC Andorra

Rubí (2), Diego

1994/95: CE L’Hospitalet 5 – 1 FC Andorra

Vilajoana, Tost, Keko (3)

1993/94: CE L’Hospitalet 1 – 1 FC Andorra

Serrano

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Sehou, Pablo Aguilera, Eudald, Miquel Ripoll, Martí Soler, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Álex Felip y Adrià Carmona.

Baixa per lesió: Cristian Gómez, Sergio Juste.

Àrbitres

(Comité valencià)

Àrbitre:Sergio Escriche Guzmán

Àrbitre assistent 1:Josep Melia García

Àribtre assistent 2:Francesc Bañó Solera