Segon repte a domicili: València Mestalla – CE L’Hospitalet

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet encara aquest diumenge el seu segon repte a domicili, un duel que es disputarà a les 12:00h a l’Estadi Antonio Puchades contra el Valencia Mestalla, un filial molt difícil i un matx que suposa una nova final per als de la Franja, els quals hauran de donar el seu 200% si volen fer-se amb la victòria

I és que el València Mestalla, tot i ser el conjunt amb menor coeficient d’aquesta segona fase, es tracta d’una de les millors canteres d’Espanya. Compta, a més, amb un cos tècnic experimentat i amb una jugadors de qualitat que cercaran ser el màxim d’eficaços possible a l’àrea rival. 

Tot aquest conjunt fa que els homes de Jonathan Risueño hagin d’estar alerta si volen fer-se amb la victòria; uns tres punts claus per al combinat. No obstant, els riberencs arriben preparats i, tal i com ha afirmat el míster a les declaracions prèvies, es preveu un duel força igualat. “Demà preveig un altre partit molt igualat entre dos equips de futbol que probablement siguin els dos més injustos pel que fa a les posicions que es troben”. “(…) Tots dos equips intentarem fer un futbol atractiu, intentar disposar de l’esfèric en fases llargues, ser protagonistes del joc, que passi el que volem que passi als partits i no el que el rival vulgui que passi i en base a això veurem quin dels dos aconsegueix tenir l’eficàcia adalt i no cometre errades enrere”. 

Un partit aixímateix amb una importància clau. “Per nosaltres és importantíssim, una final, tot passa pero guanyar demà al València i els jugadors ho saben i estàn conscienciats”, sentència el míster. 

Així doncs els riberencs viuran una nova final a  les 12:00h a l’Estadi Antonio Puchades, con la lluita per la victòria està més que garantida. El partit es podrà seguir en directe a través del Twitter Oficial del Club i escoltar per Hospi Ràdio.

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Diego Martínez, Dani Reina, Parera, Juste, One, Salvà, Martí Soler, Canario, Cristian Gómez, Álex Felip, Christian Alfonso, Joel Jorquera, Carmona, Pablo Aguilera, Jordi Cano, Ripoll, Salinas, Marcos de la Espada.

Baixes: Sehou

Sancionat: Eudald Vergés (acumulació amonestacions)

Àrbitres

(Comitè castellanomanxec)

Àrbitre: Luís Fernando Collado López

Àrbitre assitent 1: Carlos Grande Rabadán

Àrbitre assistent 2: Eduardo Fernández Vera

A continuació, les declaracions prèvies del nostre míster Jonathan Risueño abans del matx contra el València Mestalla: