Tot i la suspensió de competicions i entrenaments, el nostre Futbol Base no s’atura

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

La segona onada de la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a les institucions una sèrie de restriccions que han afectat al món de l’esport. Les competicions es van aturar de forma indefinida i en pocs dies els entrenaments també es van haver de cancel·lar. Lluny de deixar de costat als nostres jugadors, des del CE L’Hospitalet treballem per arribar de la millor manera a l’inici de la competició quan les condicions sanitàries ho permetin.

Tots els equips que formen el nostre futbol base, sota la coordinació de l’Àngel Leal, treballen de forma telemàtica tant per mantenir l’estat físic com repassar les tàctiques. Els entrenadors preparen una sèrie d’exercicis adaptats a la situació per a que els jugadors no perdin el to físic i per altra banda, a través d’aplicacions de videotrucades, es repassen nocions tàctiques. “Durant aquests dies treballem per dues vies: d’una banda els entrenadors estan fent sessions de formació i, per l’altra es duen a terme diferents reunions amb els jugadors per no perdre el contacte i mantenir la rutina en la mesura del possible”, explica l’Àngel.

Text futbol base 2 1 300x226 - Tot i la suspensió de competicions i entrenaments, el nostre Futbol Base no s’atura!

A més a més, és una forma de mantenir-nos motivats i il·lusionats seguint fent aquest esport que tant ens agrada. A tots ens agradaria tornar a veure els nostres joves sobre la gespa del Municipal… però seguirem treballant per fer d’aquesta situació una nova experiència aprofitable per als nous reptes que se’ns creuin en el futur! El dilluns 23 de novembre fem el primer pas cap el que ja es coneix com la nova normalitat: Tornen els entrenaments!