Un altre repte fora de casa: AE Prat – CE L’Hospitalet

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet s’enfronta aquest diumenge a les 12:00h contra l’AE Prat a la que és la novena jornada de competició pels riberencs. Un duel al Municipal Sagnier contra un combinat difícil de batre a casa i on els de Jonathan Risueño hauran de donar el màxim per aconseguir emportar-se els tres punts a domicili.

L’AE Prat, amb sis partits disputats i sis punts, arriba al matx després d’una jornada no disputada per motius sanitaris i una altra de descans. Tot i això, la dificultat que presenta el duel és més que evident, no només pel seu camp sinó també perquè el combinat compta amb molts bons jugadors i forma un conjunt molt sòlid. I és que, tal i com ha afirmat el míster Jonathan Risueño a les declaracions prèvies, “els equips més difícils de batre són aquells que van tots a una, que són un bloc, equips ben treballats”. Fet al que s’afegeix també la dificultat que presenta aquesta Lliga per puntuar fora de casa.

Els riberencs però arriben amb una bona dinàmica i són conscients de que, a més de desenvolupar un bon joc, hauran de donar el màxim i estar concentrats si volen fer-se amb els tres punts del duel. “Si volem treure alguna cosa d’aquí hem d’estar a un nivell altíssim, al nivell del Cornellà o del Llagostera. Es tracta d’un duel molt intens en què hem d’estar el millor possible no només a nivell de joc sinó sobretot de concentració per poder guanyar”, sentència el míster.

El CE L’Hospitalet s’enfronta, per tant, un nou repte a domicili on la lluita per endur-se els tres punts del duel es farà de ben segur palesa al terreny de joc. El matx es disputarà a les 12:00h i podrà seguir-se en directe a través del Twitter Oficial del Club i de Footters.

Precedents

– 2016/17: AE Prat 4 – 0 CE L’Hospitalet

– 2013/14: AE Prat 0 – 5 CE L’Hospitalet

Fragoso, Akinsola, Haro (2), Iván Salvador

– 2012/12: AE Prat 2 – 1 CE L’Hospitalet

Manel

Þ Història: Domingo Casanova

Convocatòria

El jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Sehou, Pablo Aguilera, Sergio Juste, Eudald, Miquel Ripoll, Martí Soler, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Álex Felip i Adrià Carmona.

Baixa per lesió: Cristian Gómez.

Àrbitres

(Comitè basc)

Àrbitre: Ibai Rezola Etxeberría

Àrbitre assistent 1: Iragartze Fernández Esesumaga

Àrbitre assistent 2: Felipe Santiago Crespo García