Un repte majúscul: CE L’Hospitalet – FC Barcelona B

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on telegram
Share on email

El CE L’Hospitalet s’enfronta aquest diumenge a les 17:00h amb el FC Barcelona B a la trobada que correspon a la sisena jornada de la competició. Una sisena jornada que torna a suposar un altre repte per als riberencs, que s’enfronten contra el filial més potent de país. Els de Jonathan Risueño hauran així donar el màxim d’ells mateixos per aconseguir fer-se amb el duel.

El FC Barcelona B arriba després d’una setmana de descans, fet al qual se suma la qualitat dels jugadors del conjunt de García Pimienta. I és que -tal com indiquen les estadístiques i els resultats- el combinat compta amb els millors jugadors d’aquesta franja d’edat. Així, el gran nivell tàctic, el gran nivell competitiu i els grans recursos de què disposen exigeixen als riberencs un nivell d’atenció màxim en aquest pròxim duel.

Així, els de Jonathan Risueño arriben a la trobada conscients que necessitaran aquest extra per superar el repte. No obstant això, els riberencs han demostrat en nombroses ocasions la valentia com a conjunti arriben disposats a lluitar per aconseguir superar el repte, a seguir fent la seva forma de joc atrevida i vistosa, on intentaran portar la iniciativa del partit amb el seu habitual joc de posició per així posar en la màxima dificultat al rival.

Tal com ha afirmat el míster a les declaracions prèvies, “per nosaltres és un repte més, és un partit molt exigent, però aquest equip sempre ha donat la cara quan ha tingut un repte que afrontar. A la fi, sempre que tenen un repte amb una dificultat extra o afegida més del normal, els jugadors fan un esforç més enllà del que és normal”. El tècnic riberenc ha subratllat, a més, el creixement personal i professional que experimenten els jugadors amb aquest tipus de trobades: “cada repte que se’ls planteja els ajuda també a créixer, no només com a jugadors sinó també com a persones”, sentencia el míster.

Així doncs, els riberencs s’enfronten demà a l’Estadi Municipal a un repte majúscul i en què de ben segur la seva qualitat i la seva lluita es veurà reflectida en el terreny de joc. El partit es jugarà a les 17:00h, es podrà seguir en directe a través de Twitter Oficial de el Club i es podrà veure per Footters i Esport3.

Precedents

– 2016/17: CE L’Hospitalet 2 – 2 FC Barcelona B

Salinas (2)

– 2015/16: CE L’Hospitalet 0 – 1 FC Barcelona B

– 2006/07: CE L’Hospitalet 3 – 1 FC Barcelona B

Felipe (3)

– 2005/06: CE L’Hospitalet 1 – 1 FC Barcelona B

Ángel Álvarez

– 2002/03: CE L’Hospitalet 0 – 1 FC Barcelona B

Þ Historia: Domingo Casanova

Convocatòria

Els jugadors convocats són: Aliaga, Álex Ruiz, Reina, Adrià Parera, Joan Salvà, One, Diego Martínez, Sehou, Eudald, Pablo Aguilera, Miquel Ripoll, Martí Soler, Salinas, Canario, Joel Jorquera, Sergio Juste, Cristian Gómez, Marcos de la Espada, Christian Alfonso, Álex Felip i Adrià Carmona.

Árbitres

(Comité valencià)

Àrbitre: Iván Caparrós Hernández

Àrbitre assistent 1: César Argente Millán

Àrbitre assistent 2: Pablo González del Rey