Afegeix aquí el text de capçalera

ACEPTACIÓ

Les compravendes dels productes oferts en el domini www.celh.es (d’ara endavant la Web), es regiran per les següents condicions generals de contractació, que l’usuari accepta en comprar algun producte de la web seguint el procediment de compra d’aquesta. Aquestes condicions generals de compra estan en vigor per a tots els productes oferts en la web, podent-se modificar sense previ avís, no afectant les compres ja realitzades. Les condicions de contractació i el procediment de compra estan redactats en català i castellà

COM COMPRAR

La compra dels productes oferts en LA WEB, es realitza mitjançant la selecció dels productes triats, els quals s’inclouran en la cistella de compra, una vegada conclosa la selecció es continuarà la compra, procedint-se a l’emplenament de les dades personals per a l’emissió de la factura i les dades de la forma de pagament per a efectuar el pagament dels productes. Acceptant finalment la comanda i després de la confirmació del pagament, es procedirà a servir la mercaderia en els terminis acordats en aquestes condicions de generals.

El procés detallat és el següent:

Seleccionar un article – Detall de la comanda

Per a trobar un article es poden utilitzar els menús de navegació. Mitjançant ells s’accedeix a les diferents classificacions i agrupacions de productes. També es pot utilitzar el cercador situat en la zona superior; el resultat de la cerca mostrarà els articles disponibles en funció de les dades introduïdes.

Una vegada trobat l’article, es pot ampliar la informació prement sobre el seu nom o sobre la seva imatge. D’aquesta manera s’accedeix a la fitxa de producte, que disposa de les característiques detallades d’aquest i promocions aplicades.

Tramitar el demanat – Identificació de l’Usuari

És molt senzill. Només cal incorporar el producte a la cistella prement sobre el botó “Afegir al carret”. Una vegada en la cistella, pot continuar comprant altres articles o tramitar la comanda amb els productes inclosos prement el botó situat en la zona superior dreta “El meu carret” i posteriorment “Continuar amb la Compra”.

Una pantalla li sol•licitarà la seva clau d’Usuari i contrasenya. Si ja és client registrat, només haurà d’introduir aquestes dades.

Si encara no ho és i desitja registrar-se, ha d’emplenar les dades que apareixen en el formulari de registre, i obtenir així una clau d’Usuari i una contrasenya que li serviran per a les successives transaccions que realitzi en la nostra web.

Podrà adquirir productes, rebre informació sobre ofertes i promocions, conèixer la situació de les seves comandes… En la seva fitxa de client quedaran registrats les seves dades personals, per la qual cosa no serà necessari que torni a emplenar-los en posteriors compres.

El comprador podrà modificar els productes seleccionats com el número d’aquests, les dades personals i de pagament complimentats, tirant en darrera en el procés de compra de la pàgina web, abans de l’acceptació definitiva de la compra.

Seleccionar la forma de pagament i enviament

En el següent pas cal fixar el tipus de lliurament (a domicili o recollida en l’Estadi) i la forma de pagament (targeta, bizum o transferència). Una vegada ens assegurem que tota la informació requerida està emplenada i és correcta, punxem en el botó “Confirmar comandaen la part inferior dreta de la pàgina.

Confirmar les dades

Es mostra un resum de la comanda i les dades de la fitxa de client, per a revisar si l’adreça d’enviament és correcta, i acceptem les condicions de venda.

Una vegada acceptades, es procedirà a finalitzar la tramitació de la comanda prement en el botó situat en la zona inferior dreta “Enviar comanda”.

Finalment, una pàgina confirmarà la tramitació correcta de la comanda, i mostrarà el número d’aquest, així com un resum dels productes adquirits.

El procés de compra ha acabat.

Una vegada realitzada la compra, es confirmarà aquesta mitjançant el registre en la pàgina web de la compra realitzada, podent el comprador, en qualsevol moment, imprimir el formulari de comanda, juntament amb les condicions de compra.

Com conèixer la situació actual de la comanda i històric de comandes.

Es pot conèixer la situació d’una comanda en curs o consultar les comandes realitzades amb anterioritat mitjançant l’accés situat en la zona superior de la pàgina, “El meu Compte”- “Estat de les meves comandes

Una vegada introduïts les dades identificatives, es mostrarà informació detallada de les últimes comandes realitzades en la nostra web, la data de compra, la situació de les comandes en curs, les comandes per confirmar, la composició detallada d’aquests, entre altres.
LLIURAMENT DEL PRODUCTE

Totes les comandes que es trobin en estoc permanent i siguin realitzats abans de les 14.00 hores seran expedits el mateix dia i lliurats en 24-48-72 hores, prèvia confirmació del pagament conforme a el que s’estableix en l’apartat FORMA DE PAGAMENT.

Les comandes realitzades el divendres a partir de les 14.00 hores, seran expedits el dilluns següent.

Si un dels nostres productes no es troba en estoc però el nostre proveïdor el té disponible, fem una comanda urgent per a poder lliurar-l’hi en 72-96 hores.

Si en la comanda d’una samarreta es sol·licita l’estampació de qualsevol nom, el lliurament serà de 5 a10 dies (tots els dimecres es demana els noms a estampar al nostre proveïdor).

Els ports són a càrrec del client.

Els ports seran gratuïts a partir de 150 € IVA inclòs, i s’estableix una tarifa plana de ports per a comandes el pes de les quals és inferior a 10 kg. de la següent forma:

Catalunya. S’inclouran en factura la quantitat de 5.00€ VA inclòs.

Resta de la Península. S’inclouran en factura la quantitat de 6,50€ IVA inclòs.

Illes Balears. S’inclouran en factura la quantitat de 13,50€ IVA inclòs.

Illes Canàries. S’inclouran en factura la quantitat de 25,00€ IVA inclòs.

Per a enviaments especials de 10 kg. o més s’estudiarà cada cas particular i s’informarà dels costos de la tramitació de la comanda.
PREUS I IMPOSTOS

Els preus dels productes oferts en LA WEB estan indicats en euros (€), i inclouen l’Impost sobre el valor afegit (IVA).

FORMA DE PAGAMENT

La WEB només admetrà el pagament mitjançant targeta de crèdit (expedida per bancs espanyols), bizum o per transferència bancària al número de compte següent: BANC DE SANTANDER: ES61 0075 0247 1306 0530 0377

En el cas que el pagament es realitzi per transferència bancària o per ingrés en compte, el termini de lliurament no començarà a computar fins confirmada la transferència o ingrés realitzat.


DEVOLUCIÓ D’UN ARTICLE

El client podrà sol•licitar la devolució dels productes comprats en el lloc web, en els casos permesos per la legislació vigent comunicant tal circumstància a través del correu electrònic club@celh.es, en el termini màxim de 14 dies des de la data de factura de compra.

Per a donar validesa a una devolució s’estableixen unes condicions prèvies:

El producte haurà d’estar en perfectes condicions, en el seu embalatge original i amb els manuals, accessoris o regals promocionals inclosos si escau. Una vegada rebuda la mercaderia en els nostres magatzems, i prèvia comprovació de l’estat d’aquesta, es procedirà al reintegrament del seu import conforme a la modalitat de pagament realitzada pel client. En cas de devolució, les despeses d’enviament no seran reemborsats.

En qualsevol cas, s’admetrà la devolució dels productes defectuosos i enviaments erronis, sent el CE L’Hospitalet qui es farà càrrec de les despeses d’enviament sempre que el client comuniqui aquesta circumstància en el termini màxim de set (7) dies comptats des de la data de recepció de l’enviament.DANYS PER TRANSPORT

Tots els productes surten revisats i sense cops. Si vostè detecta en rebre una comanda que aquest està trencat o copejat, ha de deixar constància al transportista, si una vegada revisat el producte no estigués en condicions, ha de posar-se en contacte abans de 24h amb el CE L’Hospitalet.

En el cas de no avisar en un termini de 24h, el CE L’Hospitalet no assumirà cap responsabilitat, ja que s’estarien incomplint les normes de les Companyies Asseguradores del Transport.TRAMITACIÓ DE GARANTIES

Per a tramitar un producte defectuós, haurà de posar-se en contacte amb el departament de post-venda de la tenda online del CE L’Hospitalet al telèfon 933 350 304 o bé per e-mail club@celh.es. Aquest departament li indicarà la forma de tramitar la garantia del producte.VALIDESA DE L’OFERTA

Els productes oferts, i els preus d’aquests, estaran disponibles per a la seva compra mentre es trobin en el catàleg de productes visualitzats per mitjà de la WEB.

El CE L’Hospitalet es reserva el dret de modificar els preus sense previ avís, en el cas d’existir un canvi per part del fabricador implicat o per finalització d’existències. Aquesta revisió o modificació de preus es comunicarà al client en el moment de la tramitació de la comanda.
COMUNICACIONS

El comprador, per qualsevol circumstància o qüestió que li sorgís sobre el procediment de compra, lliurament dels productes o visualització dels arxius comprats, podrà posar-se en contacte amb el venedor mitjançant l’enviament d’un correu electrònic, indicant el motiu d’aquest, a l’adreça: club@celh.es.


JURISDICCIÓ

Per a la resolució de quantes qüestions es derivin d’aquestes condicions, els contractants se sotmeten a la jurisdicció i competència dels Jutjats i Tribunals del domicili del comprador en el cas que aquest sigui un consumidor, o del domicili del venedor en el cas en què aquest sigui una entitat jurídica.