Comunicat oficial i convocatòria Assemblea Extraordinària de Socis

La junta directiva del CE L’Hospitalet ha convocat Assemblea Extraordinària de Socis per als proper 16 de juliol:

ORDRE DEL DIA

Tanmateix trasllada a la seva massa social el següent comunicat:

1/ El C.E. L’Hospitalet està explorant la possibilitat de poder tenir representació a 2a RFEF la temporada 2024/25, i així donar un salt important en la estructura del nostre Club. La Junta Directiva està treballant una proposta concreta amb garanties de tenir aquesta representació i la tiraria endavant si fos així. Aquesta possibilitat s’ha de concretar en tot cas, abans del 16 de juliol. Encara queden qüestions per ultimar i, en conseqüència, les negociacions continuen.

2/ En qualsevol cas, aquestes decisions no afecten en cap cas al C.E. L’Hospitalet, que manté, com era previst, la seva presència com a club a 3a RFEF. Del que es tracta és de poder estar presents, a més, a 2a RFEF.

3/ Totes aquestes decisions es troben en el marc del reforçament del Club a tots els nivells (futbol base, femení, filials, inclusiu o veterans), que impulsa des de fa ja temps, l’actual Junta Directiva del C.E. L’Hospitalet i amb un horitzó que correspon a la importància del futbol de la segona ciutat de Catalunya: L’Hospitalet de Llobregat.

4/ Amb caràcter preventiu i per imperatiu legal i de calendari de la FCF, el dia 30 de juny, es va inscriure el conveni entre el C.E. L’Hospitalet i el Centre d’Esports L’Hospitalet S.A.D. per garantir que el C.E. L’Hospitalet pilota aquest procés i garanteix el seu lideratge.

5/ Aquestes decisions queden pendents del seu tancament final i per descomptat, de la ratificació de l’Assemblea General de Socis del C.E. L’Hospitalet convocada amb caràcter extraordinari, dins el termini, en la forma escaient en el dia d’avui i que es realitzarà, el proper 16 de juliol.