Insígnia d’or per als socis amb més de 50 anys d’antiguitat

El Centre d’Esports L’Hospitalet ha celebrat aquest divendres el lliurament d’insígnies d’or als seus socis i sòcia que sumen més de 50 anys donant suport a l’entitat.

L’Estadi Municipal de Futbol ha estat l’escenari d’aquesta commemoració, dins els actes del 65è aniversari del club, amb la presència d’un centenar de persones, principalment socis, abonats, simpatitzants i familiars.

Un total de 9 socis i sòcia han rebut l’escut d’or de l’Hospi, que reconeix els 50 anys o més, pertanyent a l’entitat, des de pràcticament la seva fundació l’any 1957.

Els socis distingits han estat: Joan Pujol i Riera (1), Francisco Márquez Osorio (2), Albert Cruz Roca (3), Miguel Roures Gustamante (4), Lluís A. Sellarès i Roura (5), Antonio García Martín (6), Francisco Cuerpo Condado (7), Domingo Casanova Valero (8) i Gabriela Castell Ascariz (9).

Els homenatjats ha rebut de mans del president de club la insígnia d’or, acompanyats per familiars i amics, vivint un moment molt emotiu per als guardonats. El soci número 1, Joan Pujol, no ha pogut assistir a la celebració per motius de salut, i serà el president que li lliuri la insígnia properament al seu domicili.

El president del club, Santi Ballesté, ha destacat “la gran importància de fer un acte solemne d’aquest tipus, que reconeix la gran fidelitat i amor d’aquests 9 primers socis i sòcia, que mai ens han deixat de donar suport, i que sempre han estat el nostre costat, en moments bons i no tan bons”.

A la celebració, que s’ha tancat amb un sopar a la llotja de l’Estadi, també han assistit membres de la junta directiva, el tinent d’alcaldia, Francesc J. Belver, la regidora d’esports, Maite Revilla, així com representació de la primera plantilla masculina encapçalada pel capità Cristian Gómez i membres del cos tècnic, com Diego Quintero i Joan Sánchez, així com el delegat Jonathan Perea.

Àlbum de fotografies