Partit igualat i competit davant un 3a RFEF (2-2)

Amistós vs Sants

El primer equip masculí del CE L’Hospitalet ha empatat el camp de la UE Sants en un duel força competit i igualat, amb força lluita, i on hem vist dos equips ben diferents a la primera i la segona part. Segueix la pretemporada de l’Hospi de Cristian García amb les proves necessàries per estar a punt per al debut en lliga el proper 5 de setembre.

A la primera part bon ritme de l’Hospi sense poder finalitzar la gran majoria d’accions d’atac. La que sí que ha estat efectiva, al minut 10, després d’una bona jugada col·lectiva de l’equip, la pilota arriba a la frontal de l’àrea gran i amb un xut molt potent, Ton Alcover, supera el porter de la UE Sants. Aquest 0-1 ha estat neutralitzat al minut 27, després d’errors propis, quan Xavi Laborde ha fet l’empat a 1; i abans d’arribar al descans, i després d’una jugada a pilota aturada, Shota Takemoto ha fet el 2-1.

A la segona part tot s’ha igualat molt més i el partit en algunes fases s’ha endurit. Amb els canvis del tècnic hem vist el bon nivell d’alguns dels fixatges d’aquesta temporada, com és el cas de Raúl Pérez, molt actiu en els minuts que ha estat sobre el camp. Al minut 87 i després d’un córner ha arribat l’empat de l’Hospi amb una pilota a l’interior de la petita que Vitalie Pentelei aprofita per fer el 2-2 i tancar el partit.

FITXA TÈCNICA

UE SANTS: Antonell, Shota, David Cura, Sergio Paz, Raúl Martínez, Guillermo Torres, Pau Celmà, Victor Rodríguez, Carlos Portero, Laborde i Nicolás Martínez. També han jugat Adri, Salamanca, Carlos, Axel, Iván J., Badia, Favio i Iván García.

CE L’HOSPITALET: Nil, Guillem Pujol, Parera, Gómez, Joan Verdú, Miquel Ripoll, Canario, Sehou, Ton Alcover, Juste i Dan Coll. També han jugat Aliaga, Juanan Gallego, Sergi Valls, Raúl Pérez, Iván Torreblanca, Abdoul Bandeh, Del Chicca, Canario, Jair i Vitalie Pentelei.

ÀRIBTRE: Óscar Carvallo Vázquez (Barcelona).

Quart partit de pretemporada del CE L’Hospitalet jugat al camp de l’Energia de Barcelona davant uns 200 espectadors. El proper amistós serà aquest dimarts, 24 d’agost, a camp del CF Can Vidalet (19.30 h).

Cristian García, tècnic del CE L’Hospitalet: “Buen partido, rival duro, en la primera parte estuvimos bien, sin finalizar acciones. Tenenos que ser capaces de dominar muchos registros, tenemos que seguir mejorando. Lo importante que todo la plantilla está competiendo, no hay lesiones, i a seguir con la pretemporada el martes en Can Vidalet”.