Presentació oficial amb rècord d’equips

Presentació històrica dels equips de l’entitat amb la presència de 58 plantilles sobre la gespa de l’Estadi Municipal. Gran festa familiar per donar tret de sortida a la temporada 2023-24, amb un gran estat de salut del club.

Més de 800 futbolistes, gairebé 200 tècnics i al voltant 2.000 familiars han estat els protagonistes d’aquesta trobada anual de posada de llarg del club i de comunió.

Enguany s’ha arribat a la xifra rècord d’equips del CE L’Hospitalet, amb els 2 primers equips, masculí i femení, 54 de formació des del filial (UD Gornal) a minis, 1 equip inclusiu i 1 de veterans.

Durant l’acte, que ha estat presidit per l’alcaldessa de L’Hospitalet, Núria Marín, el president Santi Ballesté s’ha mostrat orgullós de la situació en la que viu el club “amb tants i tants futbolistes que estan a casa” i ha agraït a les famílies el seu suport constant durant tot l’any.

En els parlaments també hi han intervingut el tècnic del primer equip masculí, Joan Sánchez, i el capità José A. Méndez ‘Canario’ que han demanat el suport necessari per assolir l’ascens de categoria, tan desitjat per tothom.

Àlbum de fotografies presentació 2023-24

2023-24 | Presentació Equips CE L'Hospitalet