Presentats Jesús Pozo i Ander Montori

Aquest dijous s’han presentat els dos darrers fitxatges del primer equip, el defensa Jesús Pozo i el davanter Ander Montori.

El president Santi Ballesté ha donat la benvinguda als dos jugadors  recordant que “tenen experiència i que aportaran molt al grup”.

Per la seva banda, el secretari tècnic, Álex Hermida, ha valorat molt positivament l’arribada dels nous reforços: “Jesús aporta molt al vestidor, a més ja coneixem com és”. “Sobre Ander, buscàvem el seu perfil, un jugador que té molta astúcia i paciència per definir amb qualitat”. Hermida ha afegit que “el club ara mateix té molt bona fama a nivell extern, gràcies a tot el que es treballa de portes cap endins. I això ajuda que els jugadors vulguin venir”.

Ander Montori és un futbolista versàtil de 27 anys amb molt gol. La temporada 21-22 va ser màxim golejador de tots els grups de 3a RFEF. “Veient l’equip com està ja sabia la competència que hi havia a la davantera. Estem jugant amb dues puntes i em va bé l’opció de referència, però m’agrada més parlar al camp que aquí” ha manifestat el navarrès. Montori, que reforça la davantera en aquest mercat d’hivern, va assolir la temporada passada l’ascens a 1a RFEF amb l’Antequera CF. També ha jugat al CD Llosetense, Atlético Cirbonero, Haro Deportivo, CD Calahorra, UCD Burladés i AD San Juan.

Per la seva banda el defensa Jesús Pozo ha apuntat en la seva arribada que: “No he hagut de pensar gaire perquè vaig estar molt a gust i és el que necessitava en aquest moment”. “El millor era seguir sent feliç i no hi havia millor opció que tornar aquí. Vam estar molt de temps parlant amb l’Álex i ara s’ha donat. Pozo va estar la temporada passada al club on va jugar 14 partits i va marcar 1 gol. Fins ara el futbolista de Gilena (Sevilla) estava al CD Ibiza Islas Pitiusas de 2a RFEF.